Miért pont RÉGIÓ?

        Mert ez egy olyan csapat, mely RÉGI jÓ számokat játszik, s nem probléma, az ország mely RÉGIÓjában él, mi szívesen megyünk Önökhöz, legyen az bál, céges összejövetel, lakodalom, vendégei mûsorának hangosítása, osztálytalálkozó, iskolai, vagy családi rendezvény. (Számunkra a távolság nem akadály!) Veszprém és Fejér megye határán élünk (Csetény; Bakonycsernye; Mór). Több, évtizedes zenei múlttal rendelkezünk, s zenénkkel bejártuk az országot. Ebben talán az is közrejátszott, hogy az alkalomhoz illõ megjelenés és kultúrált megszólalás mellett, nem okoz gondot, ha a régmúlt slágereit, vagy akár napjaink aktuális (magyar) dalait szeretné hallani. Mi azon "dolgozunk", hogy Ön és vendégei, jól érezzék magukat.


        Elõször öten kezdtük, a "klasszikus beat" (2 gitár, basszusgitár, billentyû, dob,) felállásban, majd a tagcserék, és a technikai változások után, alakult ki ez a formáció.
         A zenekar továbbra is a RÉGI, jÓl bevált zenei hagyományait folytatja, Géza, Józsi, és Imre a gitár húrjait csapkodja, míg Zoli a billentyûket bûvöli. Számos alkalommal léptünk fel, közös mûsorban, országosan ismert mûvészekkel. Néhány esetben, a megrendelõ kérésére barátainkkal bõvült csapatunk, ami színesítette mûsorunkat. Természetesen rendelkezünk OSZK mûködési engedéllyel.
         A hangosítás nagyobb termekben, sõt, szabadtéren is megállta a helyét.

Reméljük sikerült érdeklõdésüket felkelteni. Kérdéseivel személyesen, telefonon, levélben, vagy e-mailben is felkereshet minket. Állunk rendelkezésére!

(A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg vendégeinket!.)

RÉGIÓ zenekar.

Vissza a lap tetejére