Miért pont RÉGIÓ?

        Mert ez egy olyan csapat, mely RÉGI jÓ számokat játszik, s nem probléma, az ország mely RÉGIÓjában él, mi szívesen megyünk Önökhöz, legyen az bál, céges összejövetel, lakodalom, vendégei mûsorának hangosítása, osztálytalálkozó, iskolai, vagy családi rendezvény. (Számunkra a távolság nem akadály!) Veszprém és Fejér megye határán élünk (Csetény; Zirc; Bakonycsernye). Több, évtizedes zenei múlttal rendelkezünk, s zenénkkel bejártuk az országot. Ebben talán az is közrejátszott, hogy az alkalomhoz illõ megjelenés és kultúrált megszólalás mellett, nem okoz gondot, ha a régmúlt slágereit, vagy akár napjaink aktuális (magyar) dalait szeretné hallani. Mi azon "dolgozunk", hogy Ön és vendégei, jól érezzék magukat.


        Elõször öten kezdtük, a "klasszikus beat" (2 gitár, basszusgitár, billentyû, dob,) felállásban, majd a tagcserék, és a technikai változások után, alakult ki ez a hármas. Csizmadia Géza, Pordán Mihály, és Szabó Zoltán.
         Horváth László, aki több, mint egy évtizedig billentyûzött mellettünk, 2005 november közepén megvált tõlünk. Helyét Pordán Mihály, egy RÉGI jÓ zenész foglalta el, akivel évekkel ezelõtt sok emlékezetes bulit játszottunk. A zenekar továbbra is a RÉGI, jÓl bevált zenei hagyományait folytatja. Mindhárman énekelünk, Géza a gitár húrjait csapkodja, míg Misi és Zoli a billentyûket bûvölik. Számos alkalommal léptünk fel, közös mûsorban, országosan ismert mûvészekkel. Néhány esetben, a megrendelõ kérésére barátainkkal bõvült csapatunk, ami színesítette mûsorunkat, de ez sajnos csak 1-1 alkalom volt. Természetesen rendelkezünk OSZK mûködési engedéllyel.
         A hangosítás nagyobb termekben, sõt, szabadtéren is megállta a helyét.

 

 

        Reméljük sikerült érdeklõdésüket felkelteni. Kérdéseivel személyesen, telefonon, levélben, vagy e-mailben is felkereshet minket. Állunk rendelkezésére!

 RÉGIÓ zenekar.

 


(A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg vendégeinket!.)

Vissza a lap tetejére